Digital Help Squad

Digital Help Squad helpt bedrijven in nood

Kleine ondernemers, scholen en verpleeghuizen zijn vaak digitaal nog niet klaar om aan de nieuwe eisen die social distancing aan ons stelt te voldoen. Veel van deze partijen hebben nog geen professionele digitale omgeving en lopen met vragen rond. Dutch Digital Agencies, de brancheorganisatie van de top digitale bureaus in Nederland, lanceert de Digital Help Squad. De beste digitale experts bundelen hun krachten om ondernemers en bedrijven in nood belangeloos te helpen met digitale spreekuren.

Tijdens de webinars wordt antwoord gegeven op vragen als: hoe richt ik snel een online omgeving in voor mijn fysieke winkel die niet meer open mag? Hoe kom ik online van mijn winkelvoorraden af? Hoe verzorg ik digitaal onderwijs? Hoe houd ik online contact met familie? De eerste twee gratis digitale spreekuren voor de regio Noord-Holland vinden plaats op 31 maart en 2 april tussen 20-21 uur en zijn te volgen via ​deze link. Op donderdag is onze collega Joffrey Hoijer panellid namens Merkle Nederland. 

Voor meer informatie over de Digital Help Squad ga naar: ​www.digitalhelpsquad.nl  

#digitalhelpsquad #samensterk #digitaalspreekuurtje #DDA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *