CZ kiest Merkle voor haar personalisatie strategie.


CZ heeft een missie die de gezondheidszorg overstijgt zoals we die kennen. Ze stellen zich dagelijks een diepgaande vraag: Wat is echt belangrijk als het gaat om jouw welzijn? Gezondheid is niet alleen de afwezigheid van ziekte; het gaat om de juiste medicatie, de beste behandelingen en de kwaliteit van leven – je goed voelen en actief deelnemen.

Met volle toewijding zet CZ zich in voor het welzijn van haar leden. Ze pleiten onvermoeibaar voor de beste begeleiding en de meest geschikte gezondheidszorg, bieden een luisterend oor en samenwerkingsoplossingen. De vastberadenheid van CZ strekt zich uit tot het bredere zorglandschap in Nederland. Ik kijk er nu al naar uit om samen met jullie de volgende stap te zetten in het personaliseren van jullie marketing.

zoeken

Scroll naar boven