Stel je voor: het is een winter ochtend en ik stap vol energie het kantoor van Merkle a dentsu company binnen. Als VP Strategy and Solutions voel ik de opwinding van ons team door het gebouw gonzen. Vandaag is de grote dag – we pitchen voor de lancering van een revolutionaire nieuwe online streamingdienst genaamd SkyShowtime.

Met een team van getalenteerde professionals van over de hele wereld gaan we de uitdaging aan om SkyShowtime als klant binnen te halen en het te lanceren in een markt die al barst van de streamingdiensten. Maar we zijn vastbesloten om op te vallen.

SkyShowtime door Merkle

Wat ons onderscheidt? Het antwoord ligt in onze aanpak: data-gedreven en mensgericht. We zijn diep gedoken in de voorkeuren van kijkers en hun persoonlijkheden gekoppeld aan hun favoriete SkyShowtime-series en -films zoals Jurassic World, Mission Impossible en natuurlijk Sponge Bob. Het resultaat? Een lancering die niet alleen de aandacht trekt, maar ook een diepe indruk maakt op het publiek.

Maar dat is nog maar het begin. Als één hecht internationaal team hebben we niet alleen het CRM-systeem gebruikt om de gebruikersinteresses te begrijpen, maar ook om SkyShowtime tot leven te brengen op een manier die echt resoneert met mensen over de hele wereld.

SkyShowtime door Merkle

We hebben een design-systeem ontwikkeld dat flexibel en meetbaar is, waardoor we efficiënt content konden produceren – van e-mails tot websites, van sociale media-posts tot advertenties. En laten we de talloze adembenemende animaties niet vergeten die SkyShowtime van het scherm laten spatten, waardoor elke kijker wordt meegenomen op een onvergetelijke reis.

SkyShowtime foto door collega uit Denemarken

Dus terwijl de lancering van SkyShowtime plaatsvindt, voelen we een gevoel van trots en voldoening. We hebben niet alleen een nieuwe streamingdienst gelanceerd; we hebben een gemeenschap gecreëerd, een verhaal verteld en een revolutie teweeggebracht in de wereld van entertainment. En dat, mijn vrienden, is waarom SkyShowtime uniek is.

Meer weten?

Ons eerste consult is kosteloos!

zoeken

Scroll naar boven