Als strateeg bij Media heb ik het voorrecht gehad om Weber’s wereldwijde strategie vorm te geven, van websiteontwerp tot merkidentiteit. Deze holistische aanpak heeft bijgedragen aan de groeiende gemeenschap van Weber BBQ-liefhebbers over de hele wereld, waar BBQ niet langer slechts een kookmethode is, maar een bloeiende cultuur vertegenwoordigt.

Weber, een bekend merk in de BBQ-wereld, staat symbool voor duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. Met 70 jaar geschiedenis heeft Weber zijn reputatie als een wereldwijd toonaangevend merk verdiend.

Weber website door MediaMonks

Samen met de Monks hebben we de Weber Lighthouse Strategy ontwikkeld, waardoor we ons pad verlichtten naar digitale communities en BBQ-ervaringen. Door de tijdloze tradities van Weber in harmonie te brengen met het snel veranderende digitale landschap, hebben we een toekomst gesmeed waar traditie en innovatie samenkomen en Weber’s erfgoed nog helderder schijnt.

Weber BBQ Cultures door Uncle Grey & MediaMonks

Met de introductie van de Weber Connect App, in combinatie met de geprezen Weber BBQ-cultuur ontwikkeld door UncleGrey & MediaMonks, heeft Weber een sprong voorwaarts gemaakt in het digitale domein. Hier delen ‘Backyard Heroes’ wereldwijd hun culinaire expertise. BBQ is geĆ«volueerd tot een digitaal fenomeen, waar steaks met bijna wetenschappelijke precisie worden bereid.

Weber BBQ Cultures door Uncle Grey & MediaMonks

Meer weten?

Ons eerste consult is kosteloos!

Scroll naar boven