Bij MediaMonks, onder de strategische begeleiding van Joffrey Hoijer, herdefiniëren we video-campagnes voor toonaangevende bedrijven. We zeggen vaarwel tegen one-size-fits-all-advertenties.

Personalisatie door Data gedreven inzichten

We begrijpen de diverse interesses en behoeften van kijkers. Daarom gebruiken we data om op maat gemaakte video’s voor individuen te maken. Het resultaat? Meerdere versies die een zeer relevante kijkervaring bieden en het potentieel voor verhoogde conversiepercentages.

Gerichte Inhoud voor Enthousiastelingen

Voor liefhebbers van sport, zakelijk nieuws en lokaal nieuws hebben we drie dynamische videotijdlijnen gemaakt. Deze tijdlijnen bevatten een verbazingwekkende reeks dynamische elementen – meer dan veertien miljoen mogelijkheden om precies te zijn.

Belangrijke Elementen

Elke video had 115 scènes, drie intro’s en verschillende achtergronden. Onze beknopte preroll-video’s van drie seconden bevatten zes belangrijke elementen:

  1. Een aandachtstrekker aan het begin.
  2. Een keuze tussen ‘The Narcos Way‘ of ‘The Cali Way’.
  3. Drie informatieve scènes.
  4. Een overtuigende conclusie.
  5. Een boeiend eindscherm.

Opmerkelijke Resultaten

Onze strategie zorgde ervoor dat elke kijker precies de juiste video ontving op basis van hun bezoekersgegevens. Het resultaat? Een verbazingwekkende 1.481.430 unieke video’s – elk tot in de perfectie op maat gemaakt.

zoeken

Scroll naar boven