Als strategisch leider van MediaMonks ben ik buitengewoon trots om te delen dat we het prestigieuze account van General Electric (GE) hebben binnengehaald. Dit luidt het begin in van een opwindende samenwerking gericht op de transformatie van de digitale aanwezigheid van GE, de verbetering van hun website en de personalisatie van de gebruikerservaring.


In de snel veranderende wereld van digitale transformatie omarmde ons team de uitdaging om een dynamische website voor GE te creëren, en we hebben de verwachtingen overtroffen. Met een onvermoeibare toewijding aan innovatie vertaalden we ideeën naar boeiende digitale ervaringen, waardoor de website van GE een waar bewijs van uitmuntendheid is geworden.

Samen hebben we digitale grenzen verlegd door een uitzonderlijke website te creëren die de deskundigheid en toewijding van GE aan vooruitgang laat zien.

Scroll naar boven