We hebben met Dentsu onze krachten gebundeld om Albert Heijn, verder te helpen.

Albert Heijn slaat de handen ineen met Merkle, de Customer eXperience Managment-afdeling van Dentsu, om hun mobiele app krachtiger te maken. Ze streven naar een naadloze communicatie via e-mail, pushmeldingen en in-app berichten om hun impact te vergroten. Dit is onderdeel van hun grotere plan om een omnichannel messagingplatform te creëren dat gedragsgegevens en voorkeuren gebruikt om de klantgerichtheid te maximaliseren.

De samenwerking met Dentsu is zo succesvol dat het mediacontract is verlengd. Dit stelt Albert Heijn in staat om al hun merken te ondersteunen en geïntegreerde oplossingen te bieden voor duurzame groei.

De focus ligt op het vinden van effectievere oplossingen waarbij alles shoppable wordt, en dit belooft veel goeds voor de toekomst van Albert Heijn.

zoeken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven